субота, 27 јун 2015

МЕСЕЦ МАЈ - МЕСЕЦОМ ШКОЛЕ „СКАДАРЛИЈА“

Оцените садржај
(1 Глас)

ОШ „ СКАДАРЛИЈА“ је поводом 55 година рада прогласила
МЕСЕЦ МАЈ -МЕСЕЦОМ ШКОЛЕ „ СКАДАРЛИЈА“

Током читавог месеца организовали смо низ активности вазних за Дан наше школе.

Почели смо са квизом за ученике старијих разреда - „ ПУТ ОКО СВЕТА ЗА 60 МИНУТА

 8. мај 2015.   Пут око света за 60 минута

Преко 30 ђака пријавило се за „ ТАЛЕНАТ СЕ ТРАЖИ, А ТИ СЕ ПОКАЖИ „ и на жирију је био тежак задатак да од толико сјајних учесника прогласи најбоље.

11. мај 2015. Таленат се тражи а ти се покажи

ПРИРЕДБА СТАРИЈИХ МЛАЂИМА НА ДАР је пропраћена великим аплаузом, јер су наши најмлађи ђаци уживали гледајући шта су им старији другари припремили.

14.мај 2015. Приредба старијих млађима на дар

ИЗЛОЖБА КУЋНИХ ЉУБИМАЦА је такође била мука за жири, јер се појавило тридесетак преслатких животиња (куца, маца, папагаја, рибица, гекона..) упркос јаком сунцу тога дана.

17.мај 2015. Изложба кућних љубимаца

ФИНАЛНИ ТУРНИР У КОШАРЦИ – за ђаке старијих разреда гледала је цела школа и гласно навијала.

19. мај 2015.  Турнир у кошарци

Као најзабавнија активност издвојио се ТУРНИР У ОДБОЈЦИ – у коме су учествовали ђаци, родитељи, наставници, а на крају су се сви почастили тортом.

20. мај 2015.  Турнир у одбојци

21 – 29. маја, у школској библиотеци била је ИЗЛОЖБА КЕРАМИЧКИХ РАДОВА ученице Александре Богојевић V3, добитнице 1.награде на Дечјем октобарском салону.

Током последња два месеца ученици су доносили своје фотографије како би учествовали на ФОТО КОНКУРСУ – ШКОЛА ИЗ МОГ УГЛА. И овде смо наградили најбоље, а читаву поставку можете видети у холу наше школе.

И на крају, 22. маја имали смо СВЕЧАНУ ПРИРЕДБУ пред пуном салом. Велики број ђака је школи за њен рођендан поклонио књигу и тако се библиотека још више обогатила.

22.мај 2015.  Дан школе

Прочитано 1283 пута