БРАЋА СПАЛЕВИЋ

April 7, 2020

ПОНОСИМО СЕ НАШИМ МАЛИМ ЂАЦИМА

Виктор Спалевић – ученик IV/3, своје прве хокејашке кораке је направио у хали Пионир 2014. године.

Игра на позицији бека и сваки дан након школе, време проводи на тренинзима. Стекао је пуно добрих пријатеља, а путовања на турнире су му омиљена. До сада је био у Чешкој, Словачкој, Швајцарској, Турској, Словенији, Хрватској, Мађарској и Kанади. На свим турнирима је заједно са својим тимом остварио сјајне резултате, а своје медаље поносно чува. Заједно са шест играча из Србије је учествовао на отвореном првенству Kанаде у марту месецу ове године. Тим је био комбинован, поред наших играча ту су били и играчи из Чикага, заједно су наступали за Cube тим. Остварили су завидан успех освојивши прво место у генерацији У12.

Виктор је дао два гола у финалу. Презадовољан се вратио у Србију пун утисака и већ се радује новим турнирима који га очекују од септембра


Алек Спалевић – ученик одељења II/3 се бави хокејом од своје треће године.

Он је голман. Свакодневно проводи сат или два у хали Пионир. До сада је био на прегршт турнира и освојио са својим тимом преко 50 медаља.
Словенија, Хрватска, Турска, Чешка, Словачка, Мађарска су само неке од земаља које је посетио играјући хокејашке турнире. Алеков вредан рад и свакодневни тренинг је ове године обележен пехаром за најбољег голмана у генерацији У10 (у кокнуренцији 16 међународних тимова).

Ово је четврти пут да је Алек освојио ову награду, а то му само даје подстицај да тренира још боље и јаче због неких нових подухвата који га очекују.

повезане вести

Осигурање ученика

INFORMATOR "UČENIČKA NEZGODA"Deca - uskras našeg sveta, mali ljudi koje nije uvek lako razumeti. Najveća sreća kada su zdrava, pomalo nestašna, znatiželjno „dosadna“