Општинско такмичење из физике

March 4, 2024

ПОНОСНИ СМО НА НАШЕ МЛАДЕ ФИЗИЧАРЕ

            Општинско такмичење из физике је одржано у ОШ „ Михаило Петровић Алас“, у суботу, 24. 2. 2024. године. Наши ученици су освојили следеће нагараде:

6. разред

1. Дамјан Сладоје  6/3 1. место

2. Сташа Покорник  6/3 2. место

7. разред

1. Леон Љајић  7/3    1. место

2. Маша Благојевић  7/1 1. место

3. Георгии Туголуков  7/3   2. место

8. разред

1. Угљеша Смиљанић  8/3  1.место

2. Никола Амповски   8/1  3. место

            Сви ученици који су освојили награде на Општинском такмичењу пласирали су се на Градско такмичење из физике које ће бити одржано у две основне школе,  ОШ „ Стеван Сремац“ и ОШ „ Јован Ристић“, у суботу, 9. 3. 2024. године.

            Школа је изузетно поносна на њихов велики успех  и радујемо се њиховим будућим достигнућима. Овим успесима наши млади физичари су показали да труд, рад и посвећеност увек доносе резултате.

Желимо им пуно среће на наредним такмичењима и очекујемо лепе вести!

повезане вести

РЕЗУЛТАТИ 49. МАТЕМАТИЧКОГ ТУРНИРА

Наша школа је и ове године учествовала на Архимедесовом математичком турниру (Првенство основних школа Републике Србије у математици), које је одржано 18. 5. 2024. на Бановом брду.  Школа је добила ПОХВАЛУ, за коју је заслужна петочлана екипа:  Ева Доманџић...

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

У уторак, 4. јуна 2024. године, угостили смо у нашој школској библиотеци ауторку књиге „Мала књига о великим стварима“ Марију Манојловић. И управо је тако и текао наш разговор, говорили смо о великим и важним стварима подстакнути наизглед овом малом књигом. Причу...