У СУСРЕТ ДАНУ ШКОЛЕ

May 26, 2022

У сусрет дану школе, ученици и учитељице боравка другог разреда су месец мај посветили вредностима заједништва, другарства, разумевања и развијању солидарности код деце.
Радионице на којима смо створили неке од дивних паноа су само крајњи продукт, али блискост која се међу њима развила је апсолутно осетна и веома видљива.
Школа је место на коме се рађају нове идеје, буди машта, развија креативност и у којем се упознају пријатељи за читав живот.
Школа је породица у коју улазимо и из које узлећемо у нове победе, а наш циљ као учитеља јесте да свако дете оснажимо и учинимо срећним.
Драга децо, нека је срећан и испуњен сваки дан, хвала вам свима за чаробан месец мај.
С љубављу учитељица Бојана и Наташа

повезане вести

„Ђачка реч”

„Ђачка реч”

Позивамо вас да прелистате ново издање школског часописа „Ђачка реч”, које је смо припремили поводом Дана школе. На припреми овог броја радили су чланови новинарске секције, ученици: Лола Ерак VII1, Уна Ђорђевић VII2, Христина Милутиновић V3, Дуња Тешић VII1, Софија...

ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Овај дан је посебан дан у години за све нас, јер нас подсећа на заједничке тренутке, напоре и успехе које смо постигли као једна велика школска породица. Школа је много више од зграде у којој учимо. То је место где се рађају пријатељства, где се стичу прва знања и где...