ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ОШ ,,СКАДАРЛИЈА”

April 8, 2020

Исказивање интересовања за упис у основну школу

Поштовани родитељи                                                 

Сходно допису Министарства, просвете науке и технолошког развоја обавештавамо вас о новим процедурама евидентирања и уписа деце у први разред у ОШ „Скадарлија” за школску 2020/2021. годину.

Родитељима и другим законским заступницима детета, почев од 1. 4. 2020. године, биће омогућено да преко  Портала е Управе, електронским путем искажу интересовање за упис деце у нашу школу, попуњавањем понуђене пријаве на овом порталу. Након дефинисања датума уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, родитељима који су преко ове услуге, исказали интересовање електронском поштом биће послата нотификација о датуму уписа у основну школу. На Порталу е Управа, по дефинисању датума уписа у основну школу од стране надлежних, биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање, што ће омогућити родитељима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис. Такође, овим услугама школи је омогућено да од надлежних служби преузме потребну документацију за упис.

*За децу која чији су родитељи већ поднели захтев за упис, податке о деци у систем ће унети овлашћено лице школе. Дакле, није потребно поновно пријављивање.

Молимо Вас да не бринете. Све информације о упису, које школа добије од надлежних, биће доступне на сајту школе. Сва деца која испуњавају услове уписа ће бити уписана у школу на време.

За све додатне информације на располагању су вам, радним данима, следећи бројеви телефона:  

  • Секретар школе, Вера Лазовић  064/ 644 – 9185              
  • Директор школе, Мирјана Слобода 064/ 644 – 9182     

Срдачно,
Директор школе, Мирјана Слобода

повезане вести

 БОГДАН БЕЛИЋ НА ДОЧЕКУ НАЈБОЉИХ СПОРТИСТА

 БОГДАН БЕЛИЋ НА ДОЧЕКУ НАЈБОЉИХ СПОРТИСТА

Ученик Vll2 Богдан Белић је својим чаробним гласом , у друштву својих другара из „Чаролије“, националном химном „Боже правде“, дочекао и поздравио српске спортисте – шампионе. Била је велика част  наћи се 12. септембра на балкону Скупштине Републике Србије и дочекати...