БОЖИЋНА ПРИРЕДБА УЧЕНИКА ГРЧКЕ ШКОЛЕ У БЕОГРАДУ

December 16, 2019

У свечаној сали основне школе „Скадарлија“ у Београду је 18. децембра 2019. године одржана представа поводом Божића и Нове године ученика Грчке школе.

Осим родитеља малишана, представи су присуствовали и званичници амбасаде Републике Грчке и надлежних институција Републике Србије.

Својим присуством су ову приредбу увеличали госпођа Дафни Kулусју, први саветник Амбасаде Републике Грчке и господин Игор Раичевић, подсекретар Секретаријата за образовање и дечију заштиту града Београда, као и господин Петар Родифцис, председник Националног савета грчке националне мањине у Србији, затим директорка основне школе „Скадарлија“, госпођа Мирјана Слобода и председник удружења „Грци Србије“, господин Василиос Провелеггиос.

У име наставника Грчке школе у Београду, реч добродошлице је упутио господин Вангелис Сфиракис.

повезане вести

„Ђачка реч”

„Ђачка реч”

Позивамо вас да прелистате ново издање школског часописа „Ђачка реч”, које је смо припремили поводом Дана школе. На припреми овог броја радили су чланови новинарске секције, ученици: Лола Ерак VII1, Уна Ђорђевић VII2, Христина Милутиновић V3, Дуња Тешић VII1, Софија...

ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Овај дан је посебан дан у години за све нас, јер нас подсећа на заједничке тренутке, напоре и успехе које смо постигли као једна велика школска породица. Школа је много више од зграде у којој учимо. То је место где се рађају пријатељства, где се стичу прва знања и где...