ДЕЧИЈИ ЛИКОВНИ КОНКУРС „МОЈА ЗГРАДА МОЈ ЈЕ ДОМ“

December 17, 2018

На овогодишњем дечијем ликовном конкурсу „Моја зграда мој је дом“ који је расписало ЈП „Градско стамбено“, а на који је пристигло више од две и по хиљаде радова, ученици наше школе са својим радовима су заузели прва три места:

1. место – Алекса Петровић IV2,  2. место – Јефимија Радоњић IV2 и  3. место – Вук Радојичић IV1.

Аутори три првопласирана рада су награђени таблет рачунарима, ЛЕГО великим сетом, великим уметничким сетом од 111 делова и књигом о цртању и сликању.

Одељење победника – IV2, добило је на поклон и биоскопске карте за заједнички одлазак на биоскопску пројекцију.

Такође, наша школа, као школа победника, као награду је добила белу магнетну таблу са пратећим сетом маркера и опремом за одржавање, као и уметнички сет од 111 делова за ликовни кабинет.

Радови три првопласирана ученика, као и радови ученика од 4. до 12. места красиће и календар ЈП „Градско стамбено“ за 2019. годину.

Свечана додела награда реализована је 17.12.2018. у 12 часова у Скупштини града Београда.

Честитамо Алекси, Јефимији и Вуку на постигнутом пласману, као и свим осталим ученицима наше и других школа који су узели учешће у овом конкурсу одличним радовима.

повезане вести

РЕЗУЛТАТИ 49. МАТЕМАТИЧКОГ ТУРНИРА

Наша школа је и ове године учествовала на Архимедесовом математичком турниру (Првенство основних школа Републике Србије у математици), које је одржано 18. 5. 2024. на Бановом брду.  Школа је добила ПОХВАЛУ, за коју је заслужна петочлана екипа:  Ева Доманџић...

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

У уторак, 4. јуна 2024. године, угостили смо у нашој школској библиотеци ауторку књиге „Мала књига о великим стварима“ Марију Манојловић. И управо је тако и текао наш разговор, говорили смо о великим и важним стварима подстакнути наизглед овом малом књигом. Причу...