ДРЖАВНИ ПРВАЦИ ОШ ,,СКАДАРЛИЈА”

April 4, 2022

Државни прваци ОШ ,,Скадарлија”

У периоду од 8. до 10. априла, Краљево је било стециште најбољих физичара Републике Србије! Није лако истаћи се као најбољи међу најбољима!
Међутим, ученици ОШ ,,Скадарлија” заблистали су пуним сјајем!
Ученица 7/3, Хана Хуберт, освојила је прву награду и нашу школу учинила државним прваком!
Ученик 6/3, Угљеша Смиљанић, донео је другу републичку награду у Београд!
За ученицу Ану Николић 7/1 ово такмичење је било прави изазов. Истога дана такмичила се и за градску награду из српског језика. Иако је на такмичењу из физике награда изостала, на такмичењу из српског језика освојила је другу награду.
Иза ових великих успеха стајала је захтевна борба, рад, истрајност и стрпљење и на свему томе захваљујемо нашим вредним ђацима!

повезане вести

„Ђачка реч”

„Ђачка реч”

Позивамо вас да прелистате ново издање школског часописа „Ђачка реч”, које је смо припремили поводом Дана школе. На припреми овог броја радили су чланови новинарске секције, ученици: Лола Ерак VII1, Уна Ђорђевић VII2, Христина Милутиновић V3, Дуња Тешић VII1, Софија...

ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Овај дан је посебан дан у години за све нас, јер нас подсећа на заједничке тренутке, напоре и успехе које смо постигли као једна велика школска породица. Школа је много више од зграде у којој учимо. То је место где се рађају пријатељства, где се стичу прва знања и где...