ИЗУЗЕТНО II3

June 23, 2023

Дана 15.6.2023. године ходником су пролазиле многе познате личности. Имали смо прилику да видимо Пабла Пикаса, Фриду Кало, Марију Монтесори, Одри Хепберн, Николу Теслу и многе друге.

Питате се како је то могуће? Једно посебно и изузетно одељење II3 је на својој завршној приредби на најлепши могући начин показало како нам књиге могу бити инспирација и средство за рад.

Кроз стихове су нас упознавали са животом особа чији су лик преузели, а костими и реквизити су им били за чисту петицу. Ма, 5+!

Можда се баш међу њима крије неки нови Моцарт, Агата, Пеле или Џејн…

Ива Синђелић

повезане вести

РЕЗУЛТАТИ 49. МАТЕМАТИЧКОГ ТУРНИРА

Наша школа је и ове године учествовала на Архимедесовом математичком турниру (Првенство основних школа Републике Србије у математици), које је одржано 18. 5. 2024. на Бановом брду.  Школа је добила ПОХВАЛУ, за коју је заслужна петочлана екипа:  Ева Доманџић...

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

У уторак, 4. јуна 2024. године, угостили смо у нашој школској библиотеци ауторку књиге „Мала књига о великим стварима“ Марију Манојловић. И управо је тако и текао наш разговор, говорили смо о великим и важним стварима подстакнути наизглед овом малом књигом. Причу...