НЕГУЈЕМО ТИМСКИ ДУХ

May 17, 2024

У склопу “Недеље сећања и заједништва” наша школа је кроз реализацију различитих активности и акција указала поштовање према најтужнијем догађају који је прошле године задесио Србију.

Децу смо подсетили на важност међусобне подршке, емпатије и толеранције, а кроз једну мини спортску манифестацију смо научили шта је тимски рад, да не критикујемо једни друге, већ да бодримо, а и колико је важно поштовати противника.

За ученике петог разреда је организован турнир у одбојци. Сва четири одељења су учествовала, са по 7 представника. Капитени одељења су имали задатак да одаберу своју екипу, а жребом је одлучено и ко са ким игра.

Победници су играли финале, а на другом терену су се борили за треће место. Атмосфера је била сјајна, понекад тензична, а резултат неизвестан до самог краја. Ево и резултата такмичења:

1.место одељење 5/4

2.место одељење 5/2

3.место одељење 5/1

4.место одељење 5/3

Браво за наше петаке!

повезане вести

РЕЗУЛТАТИ 49. МАТЕМАТИЧКОГ ТУРНИРА

Наша школа је и ове године учествовала на Архимедесовом математичком турниру (Првенство основних школа Републике Србије у математици), које је одржано 18. 5. 2024. на Бановом брду.  Школа је добила ПОХВАЛУ, за коју је заслужна петочлана екипа:  Ева Доманџић...

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

У уторак, 4. јуна 2024. године, угостили смо у нашој школској библиотеци ауторку књиге „Мала књига о великим стварима“ Марију Манојловић. И управо је тако и текао наш разговор, говорили смо о великим и важним стварима подстакнути наизглед овом малом књигом. Причу...