ПОНОСНИ СМО НА ВИКТОРА

October 6, 2020

Наш Виктор Мустајбашић, ученик V-3, постао је део велике представе у Народном позоришту „Васа Железнова (и други)“ према тексту чувеног руског писца Максима Горког.

Овом представом, у адаптацији и режији госта из Хрватске Златка Свибена, која је премијерно изведена 9. септембра на Великој сцени Народног позоришта у Београду, национални театар је почео нову сезону након вишемесечне паузе услед пандемије.

Виктор тумачи улогу дечака Коље, глумећи, као десетогодишњак у дебитантској улози, раме уз раме са живим легендама српске и балканске глуме Петром Божовићем и Љиљаном Благојевић, као и другим глумцима Народног позоришта.

Иако му је ово прва већа улога, Виктор се бави глумом од своје осме године и већ је глумио у неколико пројеката, а и члан је Школе глуме Сандре Родић Јанковић у Центру за културну деконтаминацију у Београду.

Сви који су га гледали сматрају да је пред њим блистава глумачка каријера!

повезане вести

РЕЗУЛТАТИ 49. МАТЕМАТИЧКОГ ТУРНИРА

Наша школа је и ове године учествовала на Архимедесовом математичком турниру (Првенство основних школа Републике Србије у математици), које је одржано 18. 5. 2024. на Бановом брду.  Школа је добила ПОХВАЛУ, за коју је заслужна петочлана екипа:  Ева Доманџић...

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

У уторак, 4. јуна 2024. године, угостили смо у нашој школској библиотеци ауторку књиге „Мала књига о великим стварима“ Марију Манојловић. И управо је тако и текао наш разговор, говорили смо о великим и важним стварима подстакнути наизглед овом малом књигом. Причу...