ПРВАЦИ У БЕОГРАДСКОЈ ФИЛХАРМОНИЈИ

March 24, 2023

Прваци су се у марту први пут упознали са једним великим оркестром и његовим фантастичним инструментима и музичарима  – БЕОГРАДСКОМ ФИЛХАРМОНИЈОМ.  

Одлазак на концерт Београдске филхармоније био је прави доживљај.

Ове сезоне оркестар је својој најмлађој публици припремио концерт „Нацртани оркестар“ и на њему извео популарне композиције из цртаних филмова. Деца и цртаћи на једном месту – добитна комбинација! Школарци су слушали, аплаудирали, смејали се, врпољили и уживали. 

Концерти Београдске филхармоније су једно чаробно искуство које ће остати у срцима наших првака. Са нестрпљењем и радошћу ишчекујемо нове концерте и дружења.

повезане вести

„Ђачка реч”

„Ђачка реч”

Позивамо вас да прелистате ново издање школског часописа „Ђачка реч”, које је смо припремили поводом Дана школе. На припреми овог броја радили су чланови новинарске секције, ученици: Лола Ерак VII1, Уна Ђорђевић VII2, Христина Милутиновић V3, Дуња Тешић VII1, Софија...

ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Овај дан је посебан дан у години за све нас, јер нас подсећа на заједничке тренутке, напоре и успехе које смо постигли као једна велика школска породица. Школа је много више од зграде у којој учимо. То је место где се рађају пријатељства, где се стичу прва знања и где...