Такмичење у пливању

April 5, 2023

Дана 8.2.2023. одржано је градско такмичење у пливању за ученике основних школа  од  1. до 4. разреда. Нашу школу су представљале две ученице – Тара Глигоријевић у дисциплини леђно и Дрина Кецојевић у дисциплини прсно.

Обе ученице су биле одличне, али мало бољи успех је забележила Дрина, која се кући вратила „сребрна“ и понела са собом прву медаљу!

Убрзо је одржано Градско такмичење и за старије разреде основних школа, а највећи успех су имале Катарина Ћоровић (8.разред) у дисциплини краул и Матеа Кнежевић (7.разред) у дисциплини прсно.  Обе ученице су избориле пласман и на Републичко такмичење, које се одржало 21. 2. 2023. год у Нишу.

Поред велике конкуренције, наше две ученице су се сјајно бориле. Матеа је била 4. у групи, а Катарина је освојила 1.место, па се „Скадарлија“ може похвалити државном првакињом у пливању!

Честитамо свим учесницима, надамо се да ће се овакви успеси наставити и следеће године!

повезане вести

„Ђачка реч”

„Ђачка реч”

Позивамо вас да прелистате ново издање школског часописа „Ђачка реч”, које је смо припремили поводом Дана школе. На припреми овог броја радили су чланови новинарске секције, ученици: Лола Ерак VII1, Уна Ђорђевић VII2, Христина Милутиновић V3, Дуња Тешић VII1, Софија...

ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Овај дан је посебан дан у години за све нас, јер нас подсећа на заједничке тренутке, напоре и успехе које смо постигли као једна велика школска породица. Школа је много више од зграде у којој учимо. То је место где се рађају пријатељства, где се стичу прва знања и где...