ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ

May 17, 2018

Наступ саобраћајно-бициклистичке екипе основаца општине Стари град на градском такмичењу, које је АМСС организовао 13.маја 2018. у СРЦ „Пионирски град“ под називом „Шта знаш о саобраћају“, био је и ове сезоне у складу са олимпијском изреком „Важно је учествовати“.

Наши добри ученици: Емилија Ракић, Никола Јовановић, Лазар Вјештица, Софија Виловски, Николина Јовановић, Макс Матутиновић и Лазар Маринковић, појачани јужноамеричком бициклисткињом Ањом Дел Торо Вега, ученицом ОШ „Дринка Павловић“, заузели су солидно 12. место у екипном пласману општинских тимова ученика основних школа са територије 17 београдских општина.

Било је много лепо, прави празник такмичења, дружења, смеха. Следеће године ће шампиони са Звездаре у нама имати озбиљну конкуренцију, јер планирамо да уђемо међу првих десет.
Обећавамо!

повезане вести

РЕЗУЛТАТИ 49. МАТЕМАТИЧКОГ ТУРНИРА

Наша школа је и ове године учествовала на Архимедесовом математичком турниру (Првенство основних школа Републике Србије у математици), које је одржано 18. 5. 2024. на Бановом брду.  Школа је добила ПОХВАЛУ, за коју је заслужна петочлана екипа:  Ева Доманџић...

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „Мала књига о великим стварима“

У уторак, 4. јуна 2024. године, угостили смо у нашој школској библиотеци ауторку књиге „Мала књига о великим стварима“ Марију Манојловић. И управо је тако и текао наш разговор, говорили смо о великим и важним стварима подстакнути наизглед овом малом књигом. Причу...