ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ

May 17, 2018

Наступ саобраћајно-бициклистичке екипе основаца општине Стари град на градском такмичењу, које је АМСС организовао 13.маја 2018. у СРЦ „Пионирски град“ под називом „Шта знаш о саобраћају“, био је и ове сезоне у складу са олимпијском изреком „Важно је учествовати“.

Наши добри ученици: Емилија Ракић, Никола Јовановић, Лазар Вјештица, Софија Виловски, Николина Јовановић, Макс Матутиновић и Лазар Маринковић, појачани јужноамеричком бициклисткињом Ањом Дел Торо Вега, ученицом ОШ „Дринка Павловић“, заузели су солидно 12. место у екипном пласману општинских тимова ученика основних школа са територије 17 београдских општина.

Било је много лепо, прави празник такмичења, дружења, смеха. Следеће године ће шампиони са Звездаре у нама имати озбиљну конкуренцију, јер планирамо да уђемо међу првих десет.
Обећавамо!

повезане вести

„Ђачка реч”

„Ђачка реч”

Позивамо вас да прелистате ново издање школског часописа „Ђачка реч”, које је смо припремили поводом Дана школе. На припреми овог броја радили су чланови новинарске секције, ученици: Лола Ерак VII1, Уна Ђорђевић VII2, Христина Милутиновић V3, Дуња Тешић VII1, Софија...

ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Овај дан је посебан дан у години за све нас, јер нас подсећа на заједничке тренутке, напоре и успехе које смо постигли као једна велика школска породица. Школа је много више од зграде у којој учимо. То је место где се рађају пријатељства, где се стичу прва знања и где...